Tuesday, December 6, 2016

Ruská tajná kniha o mimozemských rasách - mix dokumentů a mimozemských lodí (8)

(Strana 60 obsahuje údajné fotky mimozemských lodí. Myslím, že opět došlo k přeházení stránek.)

Den ostudy
Výbuch v Tungusce
(Ano, další věc, která nesmí chybět. Tentokrát je to aspoň trochu rozepsané, až jsem se divil.)

Tunguská "katastrofa" byla silnou explozí, která se udála v opuštěné oblasti poblíž řeky Tunguzka v Rusku dne 30. června 1908.

Běžně se věří, že se jednalo o explozi velkého meteoroidu v zemské atmosféře ve výšce zhruba 5 až 10 km (3 až 6 mil).

Výbuch porazil přes 60 milionů stromů (těch mimoze... počkat, tohle je překlad, ony to fakt mají být stromy) na 2150 čtverečních kilometrech.

Ale tunguská exxploze (fakt to napsal s dvěma X!) NEMĚLA kosmické zrození a smrt... (Fajn, tím chtěl říct co?)

Zde je verze událostí, které vedly k explozi... jak je řekl příslušník rasy tengri-tengri.

"Po 5 dní a 4 noci poblíž místa, kterému říkáte Tunguzka spolu bojovali maitre a dorsay.

Ostatní rasy si začínaly vybírat "strany" a chystaly se zapojit.
Dokonce i "Rada 5" si dělala starosti s tím, jak vážně se situace vyvinula...

V den velkého výbuchu přiletěla na Zemi loď el-manouk, aby ukončila konflikt... El-manouk jsou respektovaní, kamkoliv vkročí... jsou moudří a nestranní. S nimi přiletěla loď plejáďanů... jedna z jejich největších. (Když si uvědomím, že tato rasa provozuje onu sexuální kultivaci, nekompenzují si tím něco?)

Maitre byli varováni reptiliány, že se blíží el-manouk a plejáďani... Dříve toho dne maitre sestřelili poslední loď dorsay...

Když plejáďané vstoupili do zemské atmosféry, zaútočily na ně 3 lodě maitre a zničily ji.
Toho dne byla také zničena ve vesmíru jedna loď el-manouk... A to je, co se stalo u Tunguzky.

(Vlevo na stránce 62 se podívejte na pár fotek zničené krajiny u Tunguzky. Věřil bych, že se jedná o jednu z mála opravdu autentických věcí v KMR.)

Dál podle tengri-tengri:

"Loď plejáďanů, která byla toho dne zničena u Tunguzky, neměla toho dne vůbec letět na Zemi... letěli k jinému cíli a vezli věci (zde následuje pár slov, která nemá v rámci smysluplnosti textu cenu překládat, prostě Danteho angličtina)... jejich Svaté Kameny a jiné materiály... El-manouk je požádali o pomoc s vyřešením konfliktu... a oni zaplatili cenu tak, že skončily jejich životy..."
(Přijde mi skutečně zajímavé, jak přepis toho, co říkají tengri-tengri se zcela shoduje se stylem, který Dante použil už v předmluvě. Ano, opět mi jde hlavně o trojtečky.)

V roce 2003 byly u Tunguzky nalezeny krystaly se zvláštními symboly, popisky a otvory... další laboratorní analýza ukázala, že se skládají z jistých pozemských minerálů, stejně jako z částí, které nelze na Zemi nalézt.

(Poznámka ode mě a Petra: ke konci roku 2008 byly krystaly předloženy ruským vědcem médiím. Po dlouhé debatě o jejich původu veřejnost ztratila o záležitost zájem a krystaly jsou nyní v soukromé sbírce)
(Schválně jsem hledal zmínky o těchto krystalech a našel jsem skutečně článek z roku 2008, na který odkazoval jiný - skeptický - z roku 2015. Podle nich, když kameny poskládáte k sobě, mají tvořit mapu pro navigaci kosmické lodi. Já vám nevím, spoléhal bych se spíš na počítače.)

(Na stranách 63 a 64 jsou opět jen údajné fotky kosmických lodí. Strana 65 ovšem opět jednou přináší něco aspoň trochu zajímavého.)

Chulkae (jak je nazývají mimozemšťané) NEJSOU mimozemskou rasou, jak je po mnoho let obecně přijímano více APIS. Mimozemšťané neví, jak se vyvinuli, ani odkud pochází.
(Přiložené fotky patří k mrtvolce nalezené roku 1996 v Rusku, které se říká Alyoshenka. Dle všeho se jednalo o deformovaný a předčasně narozený lidský plod. Mrtvolka se sice ztratila, ale velmi podobným případem je Ata, což je podle testu DNA přesně to samé.)

Jediné věci, které o nich víme: existují na všech kontinentech, žijí v podzemí a jsou to většinou noční tvorové, maji struktualizovanou společnost (vůdce a společenské třídy), mají kulturní identitu (v originále "indentity" - vzubenost?) a údajně se dožívají až 250 let.

Žádného se nikdy nepodařilo chytit živého...


Zítra další případy.