Saturday, December 3, 2016

Ruská tajná kniha o mimozemských rasách - mix Rady 5 a dokumentů (5)

Na straně 49 jsou převážně obrázky údajných důkazů přítomnosti mimozemšťanů. Textu je jen trocha.

Ukořistěné mimozemské lodě na základně v Kapushtin Yar, Astrakhan, Volgograd. (prý časté místo pozorování UFO) 3 vypadaly opuštěné, 2 havarovaly.

Mimozemské lodě monitorují aktivitu na kosmodromu Plasetsk, 5. ledna 1992.

Následují plány, které ve Švédsku ukradla APIS-USA (Alien Presence Inteligence Services) (Nedávno jsem vás prosil, abyste si zkratku APIS zapamatovali. Výzvědné služby přitomnosti mimozemšťanů? Nechce se mi vymýšlet nic vlastního, ponechám APIS, zní to pěkně) od APIS-USSR spolu s další cizí "zvláštní službou".
O 6 měsíců později byly tyto plány (z neznámého důvodu) přisouzeny americkému civilistovi jako "vynález" a později jako "falešné".
Tyto plány byly (o rok později) opatřeny copyrightem neznámou "osobou". Všechny technologicky nejdůležitější plány nebyly nikdy nalezeny nebo publikovány/odhaleny.
Vědecké údaje na těchto plánech byly změněny.
Také bylo k původním dokumentům přidáno mnoho falešných ilustrací... originál (ukradený) měl jen 3 stránky a falešný "copyrightovaný" má přes 20 stránek.
Toto jsou originální plány.
(Chtěl bych něco napsat, ale tohle vysvětlení bylo vskutku vyčerpávající. Račte si prohlédnout strany 50 a 51 s nákresy, které by vám mohl nakreslit kde kdo. Krom toho, když už se snažím něco utajit, proč to upravuji a posléze uveřejňuji? Můžu to prostě někam zavřít do trezoru, ne?)

(Strana 52)
Fotografie (nahoře) lodi rasy akart, která havarovala u města Klisura v Bulharsku v roce 1971.

Vlevo a dole (neúspěšné) pokusy (zatím) SSSR (Svaz zanikl, takže se mu to už povést nemůže) o sestavení lodě podle mimozemských plánů.

Víme, že existuje nejméně 2500 mimozemských ras... to číslo je nejpíš mnohem vyšší. (A já jsem rád, že jich tolik nebylo v této knize).

Jedna rasa (člen posádky lodi rasy mazarek, která ztroskotala u Jekatěrinburgu, nyní Sverdlovsku) (tady asi mělo být místo "nyní" slovíčko "dříve", protože tohle jméno město neslo v letech 1924 až 1991) prohlásila, že existuje pár ras, které na Zemi nepřichází, protože ví, že jsou tu reptiliáni a maitre...

Některé z těch ras, které se Zemi vyhýbají, jsou násilnické (pokud ne víc) jako maitre... jiné jsou mírumilovné. (Některé jsou malé... a jiné jsou velké!)

Takže mít na Zemi reptiliány a maitre není vždycky špatné... udržuje to pryč ty nejhorší rasy.

Rovnováha je "zajišťována" tak, že nás chrání "Rada 5".

Člen posádky mazarek prohlásil následující:

"Existuje mnohem víc ras, které by chtěly lidstvo chránit, ale nepřejí si kvůli vám začít válku proti reptiliánům nebo maitre..."

V oblasti známé jako Bermudský trojúhelník jsou už tisíce let dvě stálé podvodní základny.

První z nich postavila rasa matrax před zhruba 3000 lety, zatímco druhá tu je déle než 6000 let... rasa neznámá.

Několik dalších ras zde (nebo poblíž) mělo základny, ale opustilo je.

(Mrkněte na fotku na straně 53, na které může být opravdu cokoliv.)
Na této fotce vidíte ruiny opuštěné základny... APIS-USA využila svého vlivu v médiích, aby rozšířila zvěst, že se jedná o potopenou ponorku. Později o tom APIS-USA vytvořila CGI video. (A opět na celou záležitost jen víc a víc upoutávala pozornost a konspirátory podněcovala ve spekulacích, co je tam asi doopravdy. Jak logické.)

Pamatujte: spolupracujeme s ostatními APIS, ale nevěříme jim, ani s nimi nesdílíme informace, které bereme jako důvěrné nebo přísně tajné.

Stále toho víme jen velmi málo o tom, jaké aktivity se dějí v oblasti Bermudského trojúhelníku.

Z hlášení mimozemšťanů víme toto:

1- V této oblasti dochází k únosům.
2- Na těchto základnách dochází k experimentům na lidech.
3- Nachází se zde "multidimenzionální vesmírný portál", který jde do a z "Trojúhelníku" (ne přesně do oblasti známé jako "trojúhelník"). (Takže kam, jak, proč a jestli vůbec?)
4- Jedna rasa plánuje postavit/vytvořit novou základnu v "Trojúhelníku" v roce 2021 (podle zvěstí to je jighantik).
5- Pro tyto mimozemské rasy to není nejdůležitější podvodní oblast na Zemi.


Následující text sice přímo navazuje, ale já opět dosáhl limitu, co ještě za jeden den zvládnu zpracovat, aniž bych začal dělat čepičky z alobalu.