Monday, December 5, 2016

Ruská tajná kniha o mimozemských rasách - dokumenty (7)

Hrr na Měsíc!

Na Měsíci provádí operace více než 1 rasa... Hlavní rasou na Měsíci jsou indugutk (aka "vysocí bílí").

Mythilae mají také nejméně 1 základnu (povrchovou) na místě, kterému říkáme "temná strana" satelitu Země. (Je tak těžké napsat "dark side of the Moon"? Bojíte se žaloby od Pink Floyd?)

Je zde mnoho lidí unesených indugutk... buď skončí jako otroci k těžbě (v podzemí) nebo se z nich stanou takzvaní "Johnové" a "Mary"... ale jejich "oficiální" označení je: "studenti-M". (A ty přezdívky jim dává kdo?)

"Studenti-M" jsou unesení lidé, u nichž je zjištěna vyšší úroveň inteligence a jsou ochotní účastnit se (nebo se stát součástí) jejich agendy a plánů.

Odhaduje se, že 4 z každých 10 unesených se stanou "studenty-M". Zbytek (60 %) (Ha, matematika ve své nejryzejší formě!) se stane otroky. Někteří tito otroci jsou posláni na práci na jiných planetách.

"Studenti-M" jsou po "tréninku" (nebo kdovíčem jiném) vráceni na Zemi, kde se stanou vůdci v lidské společnosti. (Kdo všechno není dosazen emzáky? Mají tihle bojovat proti reptiliánům? Nebo jsou s nimi? Chaos!)

(Na pravé straně stránky 57 je docela hezká ukázka, jak většina mimozemšťanů staví na Měsíci podzemní základny, plus ještě ukázka, jak taková základna vypadá shora. Škoda jen, že to první je obrázek z časopisu, který vyšel v roce 1962 (vyhledávání obrázků na Googlu je úchvatná věc!) a to druhé prostě fotka kráteru.)

(Na straně 58 je graf údajných potvrzených únosů a pozorování v různých částech světa mezi roky 2001 až 2003. Není to trochu krátká doba?)

V Rusku (ve stejné době)
pozorování: 425
únosů: 156

(Na dvou rentgenových snímcích jsou prý:)
Mimozemské implantáty v agentovi APIS-Rusko.

A pozor...

Den, kdy lidé zabíjeli reptiliány

V roce 856 př.n.l. v oblasti (nynějšího) Udmurtska, Rusko, došlo ke střetu mezi lidmi a reptiliány.

Podle hlášení kolonie reptiliánů stavěla v této oblasti podzemní základnu. Lidé, kteří žili v této oblasti, napsali:

"Hrom ve dne, blesky v noci... země se opět otřásala jako za starých časů... hadi byli všude, létali nízko a zabíjeli tak všechna stvoření... ryby byly pryč a řeky vyschly... musíme bojovat, jinak zemřeme."
(Proč jen mám pochybnosti, že z této oblasti a doby by se dochovaly jakékoliv písemné záznamy? Navíc psané Danteho trojtečkovým stylem?)

Příslušník rasy tengri-tengri, když byl dotázán lidským vůdcem (ve 20. století), zda by měli lidé vůbec kdy někdy "šanci bojovat" s reptiliány, řekl:

"Vaši předci od dávných Slovanů (opět mám pochybnosti ohledně času a místa. Sice je prapůvod Slovanů poměrně sporný, ale prostě se mi to nezdá moc pravděpodobné) nepoužili moc víc, než kameny a klacky a přesto je již jednou porazili... od té doby jste se mnoho naučili a učinili... ale ztratili jste odvahu..."

Tengri-tengri poté řekli, že koluje zvěst, že lidé se nepostavili reptiliánům sami... měli nejspíš na své straně mimozemskou rasu, která jim pomáhala "zpoza opony"... Nicméně také řekli, že v moment bitvy bojovali pouze lidé, ne mimozemšťané. Ať už to bylo jakkoliv, ukazuje to, čeho jsou lidé schopní a že "nic není ztraceno"...
Pro další generace vyrobili tito lidé tato umělecká díla (račte si je prohlédnout na straně 59. Zajímalo by mě, co by nám řekl nějaký expert na tyhle věci, například odkud a ze kdy doopravdy pochází.) jako připomínku velkého dne pro svoji kulturu...
Je ale nutné zmínit, že podle toho příběhu tato kultura po 200 letech prostě zmizela...


Pro zajímavost, před pár dny byla v rámci slevové akce na gog.com zdarma hra Neverwinter Nights. Ano, opět jednou se vracíme k firmě Bioware. Základní kampaň je tam docela zajímavá, protože v ní musíte zastavit invazi plazí rasy, která se probudila po tisíciletích ze spánku, do něhož se uvedla kvůli době ledové. Prosím konspirátory, ať hledají souvislosti! Já to hrál a reptiliáni dostali slušně nakopáno do těch šupinatých zadků.