Sunday, December 4, 2016

Ruská tajná kniha o mimozemských rasách - dokumenty (6)

Pokračujeme v záhadách Bermudského trojúhelníku.

Některé lodě byly uneseny z jediného důvodu (potvrzeno mimozemskou rasou jako třetí stranou), a to únosu lidí:

- "Pickering" 1800 (90 lidí) (našel jsem uvedeno, že posádku tvořilo 70 lidí, ale podle jiného zdroje se na palubě v době zmizení nacházelo 105 lidí), "Wasp" 1814 (140) (roku 1814 se potopily dvě lodě tohoto jména. Jedna měla mít 173 členů posádky, druhá doopravdy 140. Zatímto ta první se ztratila v Karibiku, ta druhá byla naposledy viděna u Virginie. Mimochodem, protože ji ukořistili Britové, už se v té době nejmenovala USS Wasp, Ale HMS Peacock. Jinými slovy loď se správným počtem lidí asi nebude ta správná), "Grampus" 1843 (48) (ztratila se prý ne moc daleko od Charlestonu. Sice je to mimo běžně uváděný trojúhelník, ale nevadí. Posádka ovšem měla mít 142 lidí.), "Atlanta" 1880 (290) (tahle loď měnila jméno jako ponožky - HMS Juno, pak Mariner, za další dva týdny Atalanta. Ano, s jedním "a" ve jménu navíc, předpokládám, že to bude ona. Uvádí se však, že na pomníku na její počest je jen 281 jmen), "Raifuku Maru" 1924 (?) (tahle loď nezmizela, ale bez jakékoliv záhady se potopila v bouři. Ano, nějací záhadologové to nafoukli, protože loď předtím odvysílala trochu zmatené volání o pomoc. Jednalo se o japonskou loď a sdělení bylo zkrátka v polámané angličtině, ačkoliv myslím, že v tomhle ohledu je Dante větší machr. Mimochodem ztrátila celou posádku - 38 lidí. A taky se mimochodem potopila v roce 1925, ne 1924), "Stavenger" 1931 (43) (Též Stavanger. Zmínky o téhle lodi jsou opravdu hodně stručné, místy docela zmatené, ale počet lidí odpovídá.)

Ztroskotání lodi Solipsi Rai v Roswellu (USA) 7. července 1947 byl jeden z nejtajnějších případů APIS-USA. (A proto o něm všichni slyšeli.)
Navzdory našim snahám jsme nebyli nikdy schopni získat žádné důkazy, vyjma přísně tajných fotografií o anex-3352-B. (Moc se mi nechce zjišťovat, co má znamenat to označení, ale vyfotografovaný dokument na straně 54 v originálu obsahuje text nejspíš v azbuce. To asi nebude americký dokument, že? Počkat, tohle bylo o Roswellu všechno? Žádné napojení na Kolumba, Einsteina nebo aspoň kačera Donalda?)

(Strana 55 je z nějakého důvodu opakování předchozí strany. Méně práce pro mě.)

Naši agenti odhadli, že zhruba 65 % všech webových stránek o mimozemšťanech a UFO na internetu (celosvětově) je vlastněno nebo provozováno vládou (nebo má napojení na vládu). (Takže nám zase chtějí říct, že většina toho, co čtete, je lež. Ano, já jim věřím. Většina toho, co čtete, je lež. V tom mají pravdu.)

V případě webů v USA toto číslo vyskočí na 83 % a v Evropě na 70 %.

V USA je 35 % těchto stránek provozovaných NSA, 30 % CIA, 15 % armádou, 10 % APIS-USA, 5 % FBI (myslel jsem, že agent Mulder je aktivnější) a zbytek neznámými vládními službami. (Chtěl jsem se optat, proč by musela něco takového dělat třeba FBI, ale když už jsem zmínil Muldera, tak nad tím radši mávnu rukou a jedu dál.)

V Rusku je toto číslo zhruba 33 %. (Protože tuhle knihu prostě neutajíte!)

V Číně je toto číslo zhruba 95 %.

V Japonsku je toto číslo zhruba 70 %.

V Austrálii je toto číslo zhruba 25 %.

V Indii je toto číslo zhruba 55 %.

V Brazílii je toto číslo zhruba 80 %.

(Tento blog je ze 100 % ovládán reptiliány.)

Poznámka ode mě a Petra: informace výše byla přidána (napsána rukou) do knihy v roce 2007.


V takzvané Oblasti 51 (které jen tak mimochodem takhle nebyla nikdy oficiálně označena, schválně si o tom něco přečtěte, proč se jí tak říká. Myslím, že takhle spolehlivý zdroj informací o mimozemšťanech by měl obsahovat skutečný název, no ne?) jsou příslušníci (počet neznámý) 4 různých ras, kteří jsou nuceni spolupracovat s lidmi a reptiliány.

Co víme, žádný z těchto příslušníků nepatří k vysoce postaveným nebo není zvláště důležitý ve svém oboru.

Maitre a lidé zajišťují bezpečnostní službu a podporují základnu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.


Protože kniha udělá zase odbočku, pro dnešek stačí.